Menu
07 / 12 / 2019 - 04:35 am
A Site By Your Side
A+ A A-

  • - Κατηγορία: ΧΡΗΣΜΟΙ

Πυθια, θέλω απλα να είναι ερωτευμένη όσο εγω, αλλα αυτό πως να μου το λύσεις και τι ακριβως να σε ρωτήσω...

Είμαι 28 χρονών, μία θηλυκότατη κοπέλα που έπεσε στα δίχτυα μιας ''αρρενωπής'' γυναίκας και από τότε πέρασαν τρία χρόνια που είναι μαζί της και δεν κοιτάζει κανένα αρσενικό γύρω της.
Παρα τα 28 χρόνια μου και τα 26 δικά της, αυτή έχει τον έλεγχο σε όλα και αυτό με έχει κάνει αδύναμη και ανασφαλή. Εχοντας δεινοπαθήσει με μία straight κοπέλα που η δικιά μου ήθελε παθιασμένα αλλα εκείνη φοβόταν, μαζί μου είναι ψύχραιμη με όλα, δε ζηλεύει πλέον ιδιαίτερα και δε νιώθω οτι παθιάζεται. Οπως στην αρχή τουλάχιστον που με διεκδικούσε. Ξερω τι πρέπει να κάνω, να μη δίνομαι ολοκληρωτικά, αλλα δεν ξέρω πως. Δε μπορω να συγκρατηθω ούτε στη χαρά ούτε στη λύπη ούτε στο πάθος. Δηλώνει ερωτευμένη και γενικά περνάμε πολυ όμορφα αλλα όταν έρχεται το σεξουαλικό νιώθω σαν ένα κομμάτι κρέας. Τελευταια ούτε καν αυτό.
όταν τελειώνουμε κλαίω και παραπονιέμαι και την έχω κουρασει.

Πυθία μου θα περιμένω απεγνωσμένα τη βοήθεια σου στο προχθεσινό μαιλ που εκλεισα απότομα γιατι ηρθε η σχέση μου. Τα προβλήματα μου είναι πολλά και ξεκινούν απο μέσα μου αλλα και απο τις ανασφάλειες που μου άφησε ο πρώτος χρόνος της σχέσης μας που εκείνη γυρνούσε στην πρωην και με 'εγκατέλειπε'. Δεν ξέρω πως το άντεξα αλλα πίστευα οτι θα έρθει η στιγμή που θα είναι όλα οπως ονειρευόμουν όπως και όντως έγινε.
Κρέμομαι όμως απο αυτή κυριολεκτικά και όταν για λίγο δεν εκδηλώνεται τρελαίνομαι και νομίζω πως δε με θέλει.
Η απάντηση στο αν είναι ερωτευμενη είναι 'ο έρωτας είναι στιγμές' και νομίζω οτι απλά υπεκφεύγει..
Είμαι έτοιμη να ρισκάρω τη σχέση μου με τους γονείς μου και να φυγω μαζί της στο εξωτερικό αλλά για μένα ο έρωτας είναι σημαντικός και ή είναι βαθιά ριζωμένος ή δεν υπάρχει..
Βοηθησε με

Απάντηση:

Δεν ξέρω αν το αίτημά σου είναι η κοπέλα σου να είναι όσο ερωτευμένη είσαι εσύ, ή να είναι ερωτευμένη με τον ίδιο τρόπο και εκφράσεις, που χρησιμοποιείς εσύ.

Το μήνυμά σου περιέχει αντιφατικά σημεία. Θέλω να σου το επισημάνω αυτό γιατί ίσως σε βοηθήσει. Σε ένα σημείο μου γράφεις πως πλέον η σχέση σου είναι όπως την ονειρευόσουν, ενώ σε κάποιο άλλο παραπονιέσαι γιατί δεν παθιάζεται όπως εσύ και στο σεξουαλικό τομέα νιώθεις σαν ένα κομμάτι κρέας.

Αυτό που γενικά μπορώ να σου πω ότι βοηθάει, είναι να έχεις ένα κομμάτι της ζωής σου που θα το διαχειρίζεσαι ανεξάρτητα από τη σχέση σου. Φιλίες και δραστηριότητες είναι κατ' εμέ σημαντικό να υπάρχουν και να αναπτύσσονται και ξεχωριστά από τις/τους συντρόφους μας. Πολύ χονδρικά, όταν είμαστε ανασφαλείς αυτό συνήθως σημαίνει πως περιμένουμε να μας επιβεβαιώσει ο άνθρωπος που είμαστε μαζί, για να νιώσουμε καλά. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να το δουλέψεις και να το διώξεις, με υπομονή και επιμονή, για να μη σε βασανίζει. Η αρχή είναι δύσκολη. Άπαξ και την κάνεις, θα δεις πως θα βλέπεις τον εαυτό σου με άλλη ματιά και αυτό θα το φέρεις και στη σχέση σου.

Αυτά που σε ενοχλούν και γενικότερα όσα σκέφτεσαι, κουβέντιασέ τα μαζί της. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αισθανθείς καλύτερα, να στηρίξεις τον εαυτό σου. Μην περιμένεις από έναν άλλον άνθρωπο να κάνει για εσένα αυτά που θέλεις εσύ. Εφόσον υπάρχει καλή θέληση και συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Να είσαι καλά.

Πυθία

gay, γκέι, ομοφυλόφιλος, ομοφυλόφιλη, λεσβία, ομοφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλων, λεσβίες, τρανσέξουαλ, τρανς, αμφιφυλόφιλοι, LGBT, ΛΟΑΤ, ομοφοβία, γνωριμίες, φύλο, σεξουαλικότητα, πορνεία, σεξουαλικός, γυναίκα, ομοφυλοφιλία, λεσβιακή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΛΟΓΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ