Menu
11 / 07 / 2020 - 03:00 pm
A Site By Your Side
A+ A A-

ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ / ΣΧΕΣΗ

Θύμιος

Δεν θέλω ακόμη να συμβιβαστώ με την ιδέα να μη γίνω πατέρας, να θυσιάσω το όνειρό μου στο βωμό κάποιων κοινωνικών στερεοτύπων ή ανόητων φοβιών. Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις μητέρα, να χτίσουμε μαζί μια φιλική σχέση με προοπτική να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί που θα μεγαλώσει με αγάπη σε ένα υγιές και σταθερό περιβάλλον, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Εγώ είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, με αρρενωπή εμφάνιση και συμπεριφορά.

Κυπρος

Straight looking άντρας 27 χρόνων αρρενωπός εμφανίσιμος, γυμνασμένος και οικονομικά ανεξάρτητος ψάχνω επίσης σοβαρή, εμφανίσιμη, straight looking κοπέλα (lesbian) κοντά στην ηλικία μου με σκοπό την αλληλοκάλυψη για μια σοβαρή και υγιή σχέση για να περνάμε όμορφες στιγμές μαζι. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτασεις.

Father for a child

Θέλω να γνωρίσω άντρα, γκέι, άνω των 40, μορφωμένο, με καλό επάγγελμα, σοβαρό, καλλιεργημένο, που να ενδιαφέρεται να αποκτήσει παιδί, χωρίς τα κλισέ του κλασικού προτύπου της ελληνικής οικογένειας . Με μοναδικό κριτήριο το ενδιαφέρον, την αγάπη και την δοτικότητα προς το παιδί. Είμαι γυναίκα γκέι, αντίστοιχων χαρακτηριστικών και με ενδιαφέρουν άτομα από Θεσσαλονίκη.

Cyprus

Κύπρια, εκτός κυκλωμάτων, απόλυτα θηλυκή, ψάχνω gay άντρα, straighlooking, επίσης εκτός κυκλωμάτων, από Κύπρο για σχέση αλληλοκάλυψης. Μόνο για αμοιβαίες κοινωνικές υποχρεώσεις και αν χρειαστεί γάμος με ημερομηνία λήξης.

Έλα...

Έλα να πάμε μια βόλτα.
Έλα να διαβάσουμε ένα βιβλίο.
Έλα να πάμε ένα ταξίδι.
Έλα να μιλήσουμε.
Ένα να δούμε μια ταινία.
Έλα για λίγη συντροφικότητα.
Έλα για πολλή κατανόηση.
Έλα για αλληλοσεβασμό.
Έλα να συγκατοικήσουμε.
Κι αν υπάρξουν όλα αυτά και αν θέλουμε και οι δυο θα δούμε που θα μας βγάλει.
Ελπίζω κάπου καλά με αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και πολλή όρεξη για ζωή!
Ελπίζω να κάνουμε κι ένα παιδί δικό μας.
Έλα κοπέλα αν νιώθεις ανάγκη να μοιραστείς πράγματα, συναισθήματα και εμπειρίες.
Είμαι ένας άντρας αρρενωπός που ψάχνει μια γυναίκα με χαρακτήρα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άνδρας σοβαρός, πολύ εμφανίσιμος, οικονομικά ανεξάρτητος με θέση στο δημόσιο μα πάνω από όλα κατασταλαγμένος όσων αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις και των ρόλο αυτών, αναζητά κοπέλα αναλόγων προσόντων ως 35 ετών με σκοπό την γνωριμία,με προοπτική την σχέση ( αλληλοκάλυψης) και την περαιτέρω σοβαρή εξέλιξη αυτής που θα οδηγήσει σε κάτι σημαντικό και ουσιαστικό με γνώμονα πάντοτε την σεξουαλική διαφορετικότητα του καθενός. Παρακαλώ ας "ενοχλήσουν" μόνο σοβαρά άτομα που ενδιαφέρονται για κάτι αντίστοιχο.

GiaNNiS

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι ο Γιάννης από Θεσσαλονίκη ,40αρης ομοφυλόφιλος άντρας, εμφανίσιμος, σοβαρός, με εργασια, ενδιαφέροντα και εντελώς έξω από gay lifestyle/χώρους. Αναζητώ κατασταλαγμενη gay/bi γυναίκα άνω των 30 ετών για μια σταθερή παρέα, φιλιά που θα μας οδηγήσει στο να γίνουμε οικογένεια. Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο γυναίκες από Θεσσαλονίκη και μόνο εφόσον τους ενδιαφέρει μια πραγματική γνωριμία και όχι απλα η ανταλλαγή ατελείωτων email. Ευχαριστώ.

Once

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με gay άνδρα, αρρενωπό,οικονομικά ανεξάρτητο, με διακριτικό lifestyle με προοπτική μια σχέση φιλίας κ αν ταιριάξουμε προχωράμε με συγακτοίκηση, γάμο παιδί. Μονο κατασταλαγμένα άτομα!

bbc.addicted

Γεια σας. Είμαι γκέι, 29 ετών, σοβαρός, εμφανίσιμος, χαμηλών τόνων. Δεν το έχω πει σε φίλους και συγγενείς, γι αυτό θα 'θελα να γνωρίσω μια κοπέλα λεσβία ή έστω bi για παρέα κυρίως και φιλία αν προκύψει. Επειδή δεν έχω κύκλο γνωριμιών με lgbtq άτομα, θα μου άρεσε να έχω παρέα για γκέι μπαρ, μαγαζιά κτλ. ώστε να γνωρίσω άτομα. Επίσης θα με ενδιέφερε να μπορεί να χρησιμοποιήσει, ο ένας τον άλλον για αλληλοκάλυψη όποτε χρειαστεί. Δεν εννοώ να είναι υποχρεωμένη η άλλη να τη γνωρίζω σε φίλους συγγενείς κτλ. απλώς να έχω τη συγκατάθεσή της να την αναφέρω ως κοπέλα μου κι ενδεχομένως να έχουμε και μια-δυο φωτογραφίες μαζί, να δείχνουμε...

giannis

Γεια σας

Είμαι bi εξαιρετικά μορφωμένος άντρας εμφανίσιμος και απόλυτα αρρενωπος στα 32, ενδιαφέρομαι για μια κοπέλα straight η ίσως bi που θα ξέρει από την αρχή το σεξουαλικό προσανατολισμό μου και θα δε θα χρειάζεται να νιώθω άσχημα. Είναι και ο λόγος που κάνω την αγγελία γιατί ευκαιρίες για γάμο είχα. Γουστάρω ομως ειλικρίνεια. Ενδιαφέρομαι για μια φιλική επικοινωνία αρχικά, καθώς το κομμάτι του να κάνω παιδί και οικογένεια θέλω να είναι συνειδητό και από τους δύο. Δεν αποκλείω γάμο θα ήθελα όμως συγκατοίκηση. Το παιδί(α) θέλω να με έχει στη ζωή του και όχι απλά να το κάνω για τους άλλους. Θέλω ειλικρίνεια και επειδή έχω μεγαλώσει σε δεμένη οικογένεια θα ήθελα το ίδιο για τη δική μου. Αυτό το διάστημα κινούμαι μεταξύ Κρήτης και Αθήνας. Αν είσαι θηλυκή δυναμική ευγενής και μορφωμένη στείλε να γνωριστούμε. Χωρίς πίεση. Μπορεί απλά να γίνουμε φίλοι.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ