Menu
27 / 11 / 2020 - 01:28 pm
A Site By Your Side
A+ A A-

JuPiTeR

Θα ήθελα να γνωρίσω κοπέλα με φετίχ.
Μεταξύ άλλων, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για pissing. Κάθε άλλη ιδιαιτερότητα δεκτή, όσο απαγορευμένη κι αν θεωρείται. Ευγένεια και καθαριότητα προσφέρονται και απαιτούνται.

Λεπτομέρειες

Btm

Καλησπέρα. Είμαι γκέι παθητικός 29 ετών. Το τελευταίο διάστημα μ' ενδιαφέρει να δοκιμάσω σεξ με γυναίκα, μόνο σε παθητικό ρόλο. Αν ενδιαφέρεται κάποια ας μου στείλει. Αν έχει και κάποιον ενεργητικό φίλο, ακόμη καλύτερα.

Λεπτομέρειες

Man50

Τι γυρεύει η αγγελία ενός άντρα στο lesandmore? Ακόμα ένας ενοχλητικός, προβληματικός, αγενής που δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του; η ένας καλλιεργημενος, εμφανίσιμος, σοβαρός και ερωτικός άντρας με ξεχωριστές επιθυμίες; αν σε ελκύει η δεύτερη κατηγορία και θέλεις μια γνωριμία με ένα Ν διακριτικό άντρα που δεν είναι παντρεμένος, αλλά έχει αρκετές υποχρεώσεις με την επιχείριση του και λιγότερο χρόνο να αφιερώσει σε έναν δεσμό, σε περιμένω. Μια φιλική και ερωτική γνωριμία χωρίς πίεση, με πολλή ζεστασιά, χιούμορ και τρυφερότητα στις σωστές δόσεις.

Λεπτομέρειες

Λευτέρης

Με λένε Λευτέρη και είμαι 46 χρ παντρεμένος. ειμαι ψηλός αθλητικός κοινωνικός ερωτικός.ψαχνω μια κοπέλα για γνωριμία.εμφανιση και ηλικία αδιάφορη.

Λεπτομέρειες

ΝΙΚΟΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ.
ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ 40ΧΡ.ΕΧΕΜΥΘΟΣ-ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΕΡΩΤΙΚΟΣ,ΥΓΙΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Λεπτομέρειες

LittleP

Στους τρελούς καιρούς μας, ψάχνω φιλία, συντροφιά, κατανόηση, αλλά και πάθος, έμπνευση, kinky διαθέσεις, παιχνίδια με ανοιχτούς ορίζοντες.. Εάν είσαι γυναίκα που τιμάει την θηλυκή πλευρά της και θέλεις να γνωρίσεις έναν γοητευτικό και ευφυή άντρα που γνωρίζει πώς να φροντίζει την σύντροφό του, απάντησέ μου και σίγουρα θα βρεις κάτι ξεχωριστώ. Αναγνωρίζω την υπέροχη υπεροχή μιας γυναίκας, που μπορεί να ξεχωρίσει τον άντρα που ξεχωρίζει!

Λεπτομέρειες

Σχέση

Για σοβαρή γνωριμία με γυναίκα. αντρας 35χρ.1,85 ύψος 85κιλα κανονικό σώμα.θα ήθελα νά γνωρίσω μία γυναίκα ιδιαίτερη και εμφανίσιμη σαν καί εμένα από 25ως 35χρ.θελω νά κάνω την επόμενη σοβαρή σχέση μού Με μία γυναίκα πού νά της αρέσουν τά pissing games καί τό strapon.αν έχεις λοιπόν αυτά τά γούστα καί είσαι από Πάτρα μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε σιγά σιγά καί νά δούμε αν Θα μας βγεί καί μία ωραία σχέση. μέχρι νά βρεθεί αυτή η μία δεν θά είχα πρόβλημα νά γνωρίσω καί μία γυναίκα ανεξάρτητου ηλικίας πού θά ήθελε νά τό δοκιμάσει καί για μία φορά.
Υγ .προς τον εαυτό μου.
Ψύλλο στ άχυρα ψάχνω

Λεπτομέρειες

Anna

Καλησπέρα σε όλες τις δυναμικές κοπέλες Φυσικά και ενεργητικές. Με λίγες κουβέντες αναζητώ μία κοπέλα απόλυτα ενεργητική μου με boysish style αλλά όχι γεματούλα, χωρίς παρεξήγηση. Προτιμώ γυναίκα πάνω από 45 ετών Πού να ξέρει τι θέλει και ελεύθερη κατασταλαγμένη και κάποιου επίπεδου. Δεν αναζητώ σχέση αλλά αν προκύψει καλοδεχούμενη

Λεπτομέρειες

ΜΠΑΜΠΗΣ

ΑΝΤΡΑΣ BI ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
ΕΙΜΑΙ 40ΧΡ.ΣΟΒΑΡΟΣ,ΥΓΙΗΣ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ κ.α.
ΜΕΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Λεπτομέρειες

Cris

Καλησπέρα, είμαι παθητικός άντρας και αναζητώ γυναίκα για ανταλλαγή ρόλων ενεργητική, 35-45 ετών όχι παντρεμένη που ξέρει τι θέλει.

Λεπτομέρειες

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Anna
  2. Iakynthos
  3. ΧΡΗΣΤΟΣ
  4. ΜΠΑΜΠΗΣ
  5. Nic

ΑΓΓΕΛΙΕΣ