Menu
22 / 10 / 2020 - 06:08 am
A Site By Your Side
A+ A A-

Τίνα

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Καλησπέρα σε όλες!
Στη δύσκολη αυτη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να γνωρίσω καινούριες φίλες με τις οποίες θα μπορέσουμε
να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να βγούμε, να διασκεδασουμε και άλλα πολλά και διάφορα.
Σκοπός μου είναι η ανθρώπινη συναναστροφή, η φιλία και φυσικά εάν προκύψει κάτι παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο!
Το ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή για φιλίες και γενικά για σχέσεις αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω..
Είμαι εμφανίσιμη, str8 looking, εκτός χώρου, δραστήρια, κοινωνική, με χιούμορ και ευγένεια και θα ήθελα κάτι ανάλογο παρακαλώ.
Ηλικία πάνω από 38, εμφάνιση αδιάφορη

Λεπτομέρειες

Βάνα

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Αναζητώ μια γυναίκα που να μου μιλάει με τα μάτια και να με ελκύει με το μυαλό.. Υπάρχει;..
Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εμφάνιση αρκεί να διαθέτει καλοσύνη, ευγένεια και αξιοπρέπεια.
Ηλικία πάνω από 40. Θα περιμένω..

Λεπτομέρειες

τσιριμπιμ τσιριμπομ

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Ψηλή τσιριμπιμ τσιριμπομ, ψάχνει πρωτίστως για επικοινωνία και ότι προκύψει. Να έχει χιούμορ καταρχάς, να ομιλεί την ελληνική και να έχει σώας τα φρένας δηλαδή απαραιτήτως να έχει δίπλωμα από ψυχολόγο, γιατί δεν είμαστε ότι και ότι, θέλει δουλειά η καλογερική!
Δεν θα κρύψω, ότι προτιμώ τις γυναίκες που είναι πιο θηλυκές από εμένα, να έχουν στυλ και άποψη βεβαίως- βεβαίως . Ηλικιακά δεν έχω θέμα, για να βάλω κάτι συγκεκριμένο. Οπότε, μιλάμε και το βλέπουμε..

Λεπτομέρειες

Wonder

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Καλησπέρα ! Αρχικά δεν με ενδιαφέρει να ενοχλήσουν γυναίκες που έχουν βάλει αγγελία . Δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσω και το κάνω ξέρω πως οι πιθανότητες να βρεθεί μια αξιόλογη + σοβαρή προσωπικότητα είναι λίγες .Πατάω στη γη ,έχω ενσυναίσθηση και με προβληματίζει ,φοβίζει , όλη η κατάσταση που περνάμε με τον κορωνοιο .Δεν ψάχνω για σεξ , ούτε μου λείπει η φιλία . Κουβέντα χωρίς πίεση και αυτοσκοπό .Είμαι str8looking με συμπαθητική εμφάνιση και κανονικές αναλογίες + και θέλω κάτι ανάλογο ,τίποτα λιγότερο.Το ιδανικό θα ήταν μια γνωριμία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθω ουτε να αποκλείσω .Εσύ που είσαι στο ίδιο mood θα χαρώ να μιλήσουμε.Οσες έχουν τίτλο τιμής ενεργητική , macho , δυναμικές , αυταρχικές μακριά .Μόνο χαμηλών τόνων.35+ είμαι 39 .

Λεπτομέρειες

Θεσσαλονίκη

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Είμαι στα 40 και θα ήθελα να ξεκινήσω μια όμορφη σχέση με γυναίκα (ελεύθερη φυσικά) που ζει στη Θεσσαλονίκη. Θα εκτιμούσα πολύ την καλλιέργεια και την μόρφωση, τη θετική στάση στη ζωή και την αισιοδοξία. Μου αρέσει η φύση, οι εκδρομές, το διάβασμα, το επάγγελμα μου, η έρευνα, η άθληση και η καλή παρέα. Όλα αυτά γίνονται πιο όμορφα με μια αξιόλογη γυναικεία παρουσία δίπλα μου, Θα χαρώ να μοιραστώ τα ενδιαφέροντα σου και τον κόσμο σου καθώς και να μοιραστώ τα δικά μου. Θα χαρώ να λάβω μηνύματα (παρακαλώ όχι μία γραμμή όμως επειδή δεν διαθέτω καθόλου μαντικές ικανότητες....)

Λεπτομέρειες

Πρώτη αγγελία…

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Μελέτησα τις προηγούμενες αγγελίες σας οπότε θα γίνω όσο πιο συγκεκριμένη μπορώ..
Είμαι bi ψάχνω κοπέλα από 34 έως 40 για γνωριμία και γιατί όχι, μια όμορφη σχέση...
Αν και βλέπω πολύ Αθήνα στις αγγελίες εγώ θα πω αν είσαι από Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχές θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούμε από κοντά...
Ενδιαφέροντα θα πω τα κλασικά.. ταξίδια , βόλτες , ταινίες, σειρές , αμπελοφιλοσοφίες με καλή παρέα και κρασί, μου αρέσει η θετική στάση ζωής και το έξυπνο χιούμορ..επίσης θα ζητούσα την εχεμύθεια σου , δεν έχω κάνει coming out και δεν θα θελα να δεχθώ πιέσεις για κάτι τέτοιο..
Το στυλ μου απλό καθημερινό , προσέχω την διατροφή μου και τα κιλά μου.. το ίδιο θα επιθυμούσα και από εσένα..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Λεπτομέρειες

Νάντια

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Καλημέρα.Αναζητω γνωριμία για τηλεφωνική η μηνυματικη κουβέντα.προτιμω γυναίκες παθητικες

Λεπτομέρειες

γνωριμια

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

γεια σας! ενδιαφερομαι για γνωριμια με γυναικα θυληκης εμφανισης με σκοπο τη σχεση

Λεπτομέρειες

Maria

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 30 χρόνων εύσωμη αρκετά και αναζητώ μια κοπέλα στα δικά μου κυβικα για να περάσουμε στιγμές με πάθος. Είμαι δεσμευμένη γ αυτό απαιτώ εχεμύθεια περιμένω την χοντρούλα μου που θα ταξιδέψουμε μαζί....

Λεπτομέρειες

Dreamer

  • Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν είσαι straight looking, με χιούμορ και όρεξη για κάτι καινούριο (χωρίς απωθημένα του παρελθόντος), θα χαρώ να τα πούμε!
Είμαι ότι αναζητώ...
Ηλικίες από 27 έως 37!

Λεπτομέρειες

ΑΓΓΕΛΙΕΣ