Menu
19 / 02 / 2018 - 08:15 am
A Site By Your Side
A+ A A-

ΠΟΙΚΙΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα 5 βήματα της Wanda Sykes για να πεις ότι είσαι λεσβία

wanda_sykes

"Είμαι εδώ σήμερα επειδή αρνήθηκα να είμαι δυστυχισμένη. Πήρα το ρίσκο".

-Wanda Sykes

Σε όλες μας αρέσουν οι γυναίκες του Χόλυγουντ (τραγουδίστριες, ηθοποιοί, διασκεδάστριες κ.λ.π.), οι οποίες γνωστοποιούν ότι είναι λεσβίες και δε ντρέπονται να το πουν, ακριβώς επειδή εκπροσωπούν τον σκοπό μας. Πολλές από εμάς παρακολουθούμε αυτές τις γυναίκες, τις θαυμάζουμε, αλλά ακόμα εμείς κρυβόμαστε..

Τίποτα δεν απέχει από την αλήθεια, πιο πολύ από αυτό!

Περισσότερα...

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες με αναπηρία μπορούν να είναι εξίσου καλοί εραστές

anapiroi

Η  χρήση αναπηρικού αμαξιδίου αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος του περιορισμού δυο ερωτικών συντρόφων που τρέφουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Περισσότερα...

Ουρολοίμωξη - συμπτώματα, θεραπεία, αντιμετώπιση ουρολοίμωξης - ομοιοπαθητική

urineinfection

Ουρολοίμωξη

Με τον γενικό όρο ουρολοίμωξη εννοούμε την ύπαρξη βακτηρίων στα ούρα του ασθενούς. Η μεγάλη πλειονότητα των ουρολοιμώξεων και στα δύο φύλα είναι αποτέλεσμα της αυξήσεως του αριθμού των μικροβίων που αποικίζουν το έξω στόμιο της ουρήθρας και της εγκαταστάσεώς τους στην κύστη.

Περισσότερα...

Κι αν μου πει το παιδί μου ότι είναι ομοφυλόφιλο;

efivos-170x167

Η σεξουαλικότητα ενός ατόμου είναι ένα θέμα με το οποίο οι άνθρωποι ασχολούνται συχνά, μετατρέποντας ένα πεδίο της ζωής ενός ατόμου σε πεδίο μάχης, ανάλυσης, σύγκρουσης, παραπληροφόρησης από ειδικούς, από «ειδικούς» και μη ειδικούς.

Γράφει η Νάνσυ Ψημενάτου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που το παιδί μας, μας ανακοινώσει ότι είναι gay, λεσβία, ή bisexual; Ίσως σκεφτούμε ή και πούμε κάτι σαν:

Περισσότερα...

Γυναίκες που ασχολούνταν με την υγεία στην Οθωμανική αυτοκρατορία

sarrinil 2

Της Nil Sari

Στην ιστορία του ισλαμικού πολιτισμού, πολλά νοσοκομεία ιδρύθηκαν από γυναίκες, συχνά σύζυγοι, κόρες ή μητέρες σουλτάνων. Όλο το προσωπικό υγείας ήταν άνδρες σε αυτά τα νοσοκομεία. Κατά την οθωμανική περίοδο οι γυναίκες είτε υποβάλλονταν σε θεραπεία στα σπίτια τους είτε στις κατοικίες των γιατρών μέχρι τον 19ο αιώνα.

Περισσότερα...

Αδελφές ψυχές: 10 αποτελεσματικοί τρόποι για να το καταφέρεις

soulmates

Η αιώνια συζήτηση για τις αδελφές ψυχές. Κάποιοι πιστεύουν πως το τέλειο ταίρι θα προσγειωθεί στην αγκαλιά τους, επειδή είναι το πεπρωμένο. 

Περισσότερα...

Ανθρωποπαρατήρηση - Εξωλεκτική διαρροή

cuando-la-mentira

Ενδείξεις που μας προδίδουν χωρίς να το καταλάβουμε. Σε πολλές περιστάσεις της κοινωνικής μας ζωής ενώ θέλουμε να κρύψουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα δεν το καταφέρνουμε.

Περισσότερα...

Λεσβίες: 8 λόγοι για τους οποίους δεν κάνετε σεξ

les sex 1

Της Kathy Belge

Τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ για διαφορετικούς λόγους. Οι λόγοι που οι λεσβίες συχνά σταματούν το σεξ έχουν να κάνουν με τη δυναμική των δύο γυναικών που είναι σε μια σχέση.

Περισσότερα...

Δοκίμιο περί της επιούσιας υγείας και της θεραπείας από πάσα νόσο

tzavar 1

Θανάσης Τζαβάρας

τχ. 121, σ. 25-28

Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε ιατρικά βιβλία. Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικό λάθος. [MarkTwain]

Περισσότερα...

Ασφαλέστερο σεξ για λεσβίες

safer-sex-for-lesbians-1

Ασφαλέστερο σεξ για λεσβίες

Οι λεσβίες είναι το ίδιο ευάλωτες στον HIV όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι. Η Φύση δεν κάνει καμία εξαίρεση για τις γυναίκες που αγαπούν γυναίκες. Εξάλλου, πολλές γυναίκες που κάνουν έρωτα με γυναίκες, κάνουν επίσης περιστασιακά έρωτα και με άντρες, από τους οποίους μπορεί να μολυνθούν.

Περισσότερα...

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΛΟΓΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ