Menu
09 / 04 / 2020 - 02:35 pm
A Site By Your Side
A+ A A-

health-sex

Για να κάνετε το καλύτερο σεξ, είτε στοματικό είτε όχι, διαθέστε χρόνο για να ερεθιστείτε εσείς και η σύντροφός σας, προτού αρχίσετε την κυρίως ερωτική πράξη. Ασχοληθείτε με όλο το σώμα της, προτού πειράξετε χαμηλότερες περιοχές. Το στοματικό σεξ με τη σύντροφό σας, δεν έχει να κάνει μόνο με την κλειτορίδα. Επιτρέψτε στο στόμα και τη γλώσσα σας να εξερευνήσουν τα χείλη του αιδοίου, την κλειτορίδα και τον κόλπο.

Απαλά γλείψτε μέχρι τους μηρούς και φιλήστε το αιδοίο της. Ανοίξτε τα πόδια της και στη συνέχεια τα χείλη με τα δάχτυλά σας. Ρίξτε μια ματιά. Πείτε της πόσο όμορφη είναι.  

Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας. Απλώστε την αρχικά. Μέτά γλείψτε όπως κάνετε σε ένα παγωτό χωνάκι. Χτυπήστε απαλά όπως κουνάει τα φτερά της η πεταλούδα. Χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις. Καθώς θα αυξάνεται ο ερεθισμός της, προσθέστε περισσότερη πίεση. Εστιάστε περισσότερο στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα.

Είναι δύσκολο να καταλάβετε αν της αρέσει επειδή το κεφάλι σας είναι προς τα κάτω και δεν μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις της. Νιώστε τα στοιχεία. Αν σηκώνει τους γοφούς της για να συναντήσει τα χείλη σας, αυτό είναι καλό. Αν ο κόλπος της υγραίνεται και το αιδοίο πρήζεται, τότε ερεθίζεται. Αν αναστενάζει και τρέμει, συνεχίστε αυτό που κάνετε. Οι γρήγορες αναπνοές και οι λικνισμοί, είναι επίσης καλά σημάδια. Αν σας πιάνει από τα μαλλιά και σας λέει να συνεχίσετε, τα πράγματα σίγουρα πηγαίνουν καλά. 

Βάλτε το στόμα σας στην κλειτορίδα. Ρουφήξτε την απαλά. Αφήστε την. Το απαλό τίναγμα θα την ενθουσιάσει.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας. Τοποθετήστε τα κάτω από τα οπίσθιά της και απαλά σηκώστε τα προς το στόμα σας. Στη συνέχεια φτάστε τις θηλές της και τσιμπήστε τις. Βάλτε ένα δάχτυλό σας στον κόλπο ή στον πρωκτό της. (Προσοχή: Μην κατευθυνθείτε από τον πρωκτό στον κόλπο, μπορεί να τον μολύνετε με ανεπιθύμητα βακτηρίδια).

Ο ρυθμός είναι το κλειδί. Ανταποκριθείτε στις αντιδράσεις της. Όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές. Ρωτήστε την τι της αρέσει και τι θέλει. Άλλες γυναίκες αγαπούν να τους πιέζουν την κλειτορίδα, άλλες είναι πολύ ευαίσθητες. Αυτό που μπορεί να την ερεθίσει σε μια περίπτωση, ίσως να μη λειτουργεί σε μια άλλη. Σε άλλες αρέσει να νιώθουν μέσα τους ένα δάχτυλο ή δύο ή τρία, ενώ σε άλλες όχι. Σε ορισμένες γυναίκες αρέσει η αίσθηση ενός δαχτύλου στον πρωκτό τους, άλλες το σιχαίνονται.

Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για καλύτερο σεξ. Αν είναι κάτι καινούριο αυτό για εσάς, ή ακόμα και αν δεν είναι, μιλήστε στη σύντροφό σας. Δείτε τι λειτουργεί, τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά και διασκεδάστε τελειοποιώντας τις ικανότητες σας!

Μετάφραση: LesAndMore

Πηγή: http://lesbianlife.about.com/

ΑΓΓΕΛΙΕΣ