Menu
06 / 07 / 2020 - 07:22 am
A Site By Your Side
A+ A A-

lesbian-kiss

Της Tracy Bartlett

Το φιλί είναι μια θεμελιώδης ερωτική τέχνη, φαίνεται όμως πως παραμελείται ως τέτοια, έστω κι αν από τα φιλιά ξεκινά όλο το παιχνίδι. Όπως όλες οι ερωτικές τέχνες, είναι μια ικανότητα που μπορεί να βελτιωθεί και οι καλύτεροι δάσκαλοί σας είναι οι ερωμένες και οι φίλοι σας. Το φιλί είναι ένας ολόκληρος ερωτικός κόσμος από μόνο του, καθώς και μια μορφή σεξουαλικής επικοινωνίας.

Το πώς φιλάτε περνά πληροφορίες για το τι είδους ερωμένη είστε. Το να φιλάτε καλά, κάνει τη γυναίκα απέναντί σας να σας θέλει περισσότερο. Καλή όρεξη! 

Δημιουργήστε προσμονή

Η βιασύνη είναι το πιο συχνό λάθος (μειώνει την ερωτική ενέργεια) που κάνουν οι εραστές και ερωμένες. Να φλερτάρετε μέχρι να σας πλησιάσει. Μείνετε κοντά μέχρι να ανυπομονεί να την φιλήσετε (αν δεν είστε σίγουρες, ρωτήστε: 'Θα ήθελα πάρα πολύ να σε φιλήσω τώρα. Μπορώ;') Φιλήστε την απαλά μέχρι να νιώσετε την επιθυμία να την φιλήσετε βαθύτερα. Καταλάβατε νομίζω το σκεπτικό.

Διάφορες τεχνικές

Αποφύγετε τη νοοτροπία, ότι δεν μπορείτε να ξανακάνετε κάτι που έχετε κάνει νωρίτερα. Τα απαλά φιλιά συμπληρώνουν τα βαθιά, σκληρά φιλιά. Μια φροντίδα με τα χέρια της από την πλευρά της που θα σας ενθουσιάσει, μπορεί να σας εμπνεύσει να φιλήσετε όλα τα δάχτυλά της. Πεταχτά φιλιά στο στόμα σε συνδυασμό με φιλιά / πιπίλισμα στο λαιμό της, μέσα στην κάμψη του αγκώνα της, πίσω από τα γόνατα, στη μασχάλη και ούτω καθεξής.

Κάνετε έκπληξη

Διατηρήστε το ενδιαφέρον της, με τη διαφοροποίηση των τύπων φιλιών που της δίνετε. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν ένα πεταχτό φιλί όταν είναι σε δημόσιο χώρο. Κάθε τόσο, δώστε της ένα μεγάλο, βαθύ φιλί στη στάση του λεωφορείου. Επίσης, θυμηθείτε περιστασιακά να την κολλάτε στον τοίχο, μπερδεύοντας τα δάχτυλά σας σφιχτά στα μαλλιά ψιθυρίζοντας στο αυτί της και μετά φιλήστε την απαλά πριν πάει στη δουλειά.

Ακόμα υπάρχει πολλή επιθυμία! Πάρτε λοιπόν τη σύντροφό σας στον κινηματογράφο και να φιλιέστε σε ολόκληρη την ταινία. Προσκαλέστε τους φίλους σας για να παίξετε μπουκάλα. Είμαστε μεγάλα παιδιά τώρα - μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε!

Δοκιμάστε τη στέρηση των αισθήσεων

Ενώ φιλιέστε, δοκιμάστε να βάλετε τα χέρια σας πάνω στα αυτιά της ώστε οι παλάμες σας να εμποδίζουν τους ήχους. Με τα μάτια κλειστά, αυτή η προστιθέμενη αισθητηριακή στέρηση χρησιμεύει για να βελτιώσει την αίσθηση αφής και έτσι να εστιάσει την προσοχή της, ούτως ώστε το στόμα σας να γίνει όλος ο κόσμος της.

Χρησιμοποιήστε παιχνίδια για το στόμα

Δοκιμάστε να φιλιέστε και να περνάτε αντικείμενα η μία στο στόμα της άλλης. Τα σταφύλια και τα κεράσια λειτουργούν ιδιαίτερα καλά. Προσθέτουν σίγουρα μια συναρπαστική αίσθηση στο φιλί (για να μην αναφέρουμε τις θέσεις που θα μπορούσαν να απολαύσουν το χάδι μιας παγωμένης γλώσσας). Το κρασί ή το ανθρακούχο νερό μπορεί να περάσει από το ένα στόμα στο άλλο, εισάγοντας την αίσθηση 'να πίνεις μέσα από το άλλο στόμα'. Η βαρύτητα μπορεί να βοηθήσει σε αυτόν τον τελευταίο ελιγμό - τοποθετήστε τον εαυτό σας ελαφρώς υψηλότερα και αφήστε να ρέει το κρασί από το στόμα σας στο δικό της.

Μιλήστε ερωτικά

Φυσικά δεν προτείνω να διανθίζετε τα φιλιά με αποσπάσματα από μια διάλεξη σχετικά με την υποστήριξη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στα δημοτικά ομόλογα. Αλλά οι γλυκές φιλοφρονήσεις που ψιθυρίζονται στο στόμα της είναι πολύ πιθανό να είναι ευπρόσδεκτες. Είναι κολακευτικό για έναν άνθρωπο να παρατηρείται λεπτομερώς, γι' αυτό περιγράψτε (με την πιο σέξι φωνή σας) τη μυρωδιά από τα μαλλιά της, αυτό που σκεφτήκατε όταν την είδατε την πρώτη φορά εκείνη τη νύχτα, πόσο την θέλετε, πώς την κοιτούσατε για περισσότερο από μια ώρα, αυτά που θέλετε να κάνετε σε αυτήν αργότερα.

Εντάξτε τα φιλιά στο σεξ 

Κάντε τα φιλιά βασική πράξη του έρωτα, όχι μόνο μια πράξη προθέρμανσης. Τα φιλιά είναι κατάλληλα όλες τις στιγμές. Μετά το στοματικό σεξ, είναι μια υπέροχη απόλαυση για τη γεύση. Δημιουργείται μια ισχυρή οικειότητα από την ένωση των στομάτων και των αναπνοών. Δοκιμάστε να κρατήσετε τα στόματά σας μαζί και να αναπνέετε όπως όταν πλησιάζετε στον οργασμό. Μην προσπαθήσετε να κινείτε τις γλώσσες: Απλά αφήστε ανοιχτά τα στόματά σας να αγγίζονται, ώστε το ζεστό λαχάνιασμα και οι ψίθυροί σας να μπαίνουν κατευθείαν στο άλλο στόμα.

Παρατηρήστε την

Έχουμε την τάση να δίνουμε αυτό που θέλουμε να πάρουμε, γι' αυτό δώστε προσοχή στο ύφος και την τεχνική της. Μήπως σπρώχνει τη γλώσσα της βαθιά ως το λαιμό σας; Μήπως πιπιλά τα χείλη σας; Μήπως σας φιλά τα χείλη για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της; Πόση είναι η πίεση με την οποία πιέζει το στόμα της στο δικό σας; 

Να επικοινωνείτε

Αυτή είναι, φυσικά, όπως με οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα, η πιο σημαντική ικανότητα. Υπάρχει μια τέτοια τεράστια ποικιλία επιθυμιών, έτσι που είναι αδύνατο 'απλά να γνωρίζετε' όλα όσα της αρέσουν και δεν της αρέσουν. Πρέπει επίσης να υπάρχει χώρος για να ανακαλύψετε νέες επιθυμίες. Δοκιμάστε να αφιερώσετε χρόνο για παιχνίδια με φιλιά που δεν είναι στη φάση του πάθους (αλλά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτό). Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να μάθετε και να εξερευνήσετε. Φιληθείτε για λίγο, μετά μιλήστε παιχνιδιάρικα, αλλά με κάθε λεπτομέρεια, σχετικά με το τι σας αρέσει και τι θα αλλάζατε. Αφιερώστε χρόνο να πείτε ιστορίες που αποκαλύπτουν ερωτικές συνήθειες (π.χ., η πρώτη ερωμένη σας σας φίλησε στο δάσος σε μια θερινή κατασκήνωση, έτσι ώστε η μυρωδιά του πεύκου σας διεγείρει). Όσο πιο πολύ κάνετε πρακτική (όπως και με κάθε δεξιότητα), τόσο πιο άνετο θα γίνει. Όσο περισσότερο μπορείτε να γνωρίσετε η μία την άλλη με αυτόν τον τρόπο, τόσο περισσότερη γνώση θα έχετε όταν θα βρίσκεστε σε μια πιο οικεία στιγμή.

Τα μη.

Μην υποθέτετε πως της αρέσει ό,τι αρέσει σε εσάς. Ρωτήστε. Πειραματιστείτε.

Μη ρωτάτε γενικές ερωτήσεις όπως, "Τι σου αρέσει;" Αν το να μιλάει με κάθε λεπτομέρεια είναι δύσκολο για κάποιον (που ισχύει για τις περισσότερες από εμάς), αυτή είναι μια υπερβολική ερώτηση. Αντ 'αυτού, ρωτήστε για απαντήσεις σε συγκεκριμένες πράξεις. ("Σου αρέσει όταν σου ρουφάω το κάτω χείλος σου;" "Θα ξεκινήσω απαλά και μετά θα σε φιλήσω πιο σκληρά. Πες μου, όταν είναι πάρα πολύ σκληρά." "Θέλεις να πιέζω πιο βαθιά τη γλώσσα μου στο στόμα σου όταν είσαι πιο ερεθισμένη; ")

Μην φιλάτε ψυχρά. Μη δώσετε το ίδιο δώρο που δίνει σε εσάς, κορίτσια! Αυτά τα ατυχή ενοχλητικά κρούσματα μπορεί να μας προκαλέσουν να γίνουμε ερωτικά δημιουργικές! Ζητάμε αυτό που δεν έχουμε ακόμα, δεν είναι έτσι;

Μη βιαστείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σας. Δίνοντας φιλιά μόνο με τα χείλη έχοντας απαλά ανοιχτό το στόμα, δημιουργείτε ένα υπέροχο αίσθημα και χτίζετε μια ισχυρή προσδοκία. Προσπαθήστε να παίζετε περισσότερο.

Μετάφραση: LesAndMore

Πηγή: http://lesbianlife.about.com/

ΑΓΓΕΛΙΕΣ