Menu
07 / 08 / 2020 - 04:36 am
A Site By Your Side
A+ A A-

lesbian-courtship

Σε οποιοδήποτε ή ακόμα και σε όλα τα στάδια του ραντεβού υπάρχει μια διαδικασία πριν που εξασφαλίζει την επιτυχημένη έκβαση, το φλέρτ. Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα, είναι σίγουρα διαφορετικό από το να βγαίνεις ραντεβού.

Το φλέρτ προσομοιάζει με τη φιλία χωρίς όμως τη συναισθηματική ή σεξουαλική δέσμευση. Το φλερτ στην ουσία προετοιμάζει τους ανθρώπους για μια υγιή σχέση ή ακόμα και για γάμο.

Υπαρχούν πέντε στάδια της μη-λεκτικής επικοινωνίας που θα πρέπει να 'συμβούν' για ένα επιτυχημένο φλέρτ απέναντι σε μια γυναίκα. Σίγουρα η λέξη φλέρτ ακούγεται παλιομοδίτικη αλλά οι παλαιών αρχών σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στάδιο 1.

Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή εκεί έξω στον κόσμο των λεσβιών. Θέλετε να γνωστοποιήσετε στις κυρίες ότι είστε ελεύθερες και ψάχνετε.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε μέσα από την στάση σας, τις κινήσεις, τις εκφράσεις του προσώπου, το ντύσιμο και άλλες μορφές επικοινωνίας που είναι μη λεκτικές. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι τραβάτε την προσοχή με «λεπτό» τρόπο.

Στάδιο 2.

Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος. Εφόσον καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή των γυναικών, στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσετε θετικά σημάδια από τις γυναίκες γύρω σας. Ψάχνετε για μια γυναίκα που ανταποκρίνεται στο μήνυμά σας «ζητάω προσοχή». Ποιος αναγνωρίζει τις μη λεκτικές νύξεις σας και είναι στο ίδιο μήκος κύματος έτσι ώστε να δείξει ενδιαφέρον και να ανταποκριθεί; Όλα αυτά είναι πληροφορίες που μπορεί να δει κανείς στη γλώσσα του σώματος των γυναικών που βρίσκονται γύρω του. Αυτό μπορεί να σας πει πολλά για το με ποια θα προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο της λεσβιακής ερωτοτροπίας.

Στάδιο 3.

Σ αυτό το στάδιο εισάγεται πλέον η λεκτική επικοινωνία. Από την στιγμή που ξέρετε ποια ενδιαφέρεται, μπορείτε να αρχίσετε να επικοινωνείτε. Ωστόσο και αυτό το στάδιο είναι επίσης κεντροθετημένο στη μη λεκτική επικοινωνία. Παρα πολλά πράγματα μπορούν να υπονοηθούν λέγοντας απλα «γειά σου» στη γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεστε. Όλα έχουν να κάνουν με τη γλώσσα του σώματος και τον τόνο της φωνής. Μπορείτε να έχετε μια καλή κατανόηση για το πώς τα πράγματα εξελίσσονται από αυτό που δε λέγεται. Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή στα μη-λεκτικά σημάδια που οι γυναίκες εκπέμπουν. Εάν βλέπετε ότι αφήνει νύξεις ότι σίγουρα ενδιαφέρεται, τότε αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για να πλησιάσετε και να συστηθείτε.

Στάδιο 4.

Αυτό το στάδιο στο φλέρτ μιας γυναίκας περιλαμβάνει σωματική επαφή. Αυτό το στάδιο μπορεί να είναι πολύ λεπτό και να ξεκινήσει τελείως αθώα. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα τυχαίο άγγιγμα ή να πέσετε «κατά λάθος» επάνω σε κάποια. Η ανταπόκριση που θα λάβετε θα καθορίσει και το πού θα πάει το στάδιο αυτό. Εάν εκείνη δεν ενδιαφέρεται να πάνε τα πράγματα παραπέρα με τη μη λεκτική επικοινωνία θα το κάνει σαφές. Θα δώσει καθαρά σημάδια ότι δεν επιθυμεί συμμετοχή σε αυτό που λαμβάνει χώρα. Υπάρχουν διαφορετικά χρονικά πλαίσια για τη διάρκεια αυτού του σταδίου. Είναι διαφορετικά πάντα για κάθε μεμονωμένο ζεύγος και τις ιδιαίτερες καταστάσεις του.

Στάδιο 5.

Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει να πάτε την λεσβιακή ερωτοτροπία ένα στάδιο παραπέρα προσθέτοντας οικειότητα και σεξ στην σχέση. Άλλη μια φορά, όπως και με τα πρώτα τέσσερα στάδια, οι μη λεκτικές νύξεις θα πρέπει να είναι ο οδηγός σας για να πάτε μπροστά σ' αυτό το στάδιο. Η αγκαλιά, τα φιλιά, το να κρατιέστε χεράκι χεράκι και άλλοι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να παρουσιαστεί και να επιδειχθεί η αγάπη και η οικειότητα θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το στάδιο. Εάν δε δείτε αυτά τα σημάδια από τη σύντροφό σας τότε δεν είστε έτοιμες και οι δύο γι' αυτό το τελικό στάδιο. Όταν οι άνθρωποι είναι οικείοι μεταξύ τους, τότε η γλώσσα του σώματός τους είναι αρκετά σαφής. Ωστόσο, η φωνή και ο τόνος σας θα αλλάξουν επίσης. Σε τελευταία ανάλυση, ο τόνος της φωνής και το πώς μιλάμε θα προχωρήσει αρκετά προς ενημέρωση της συντρόφου μας για το πόσο μας ενδιαφέρει και το πόσο την επιθυμούμε και για την οικειότητα που πρόκειται να ακολουθήσει.

Μετάφραση: LesAndMore

Πηγή:

..http://www.somethinglesbian.com/5-critical-stages-of-courting-a-woman/

ΑΓΓΕΛΙΕΣ